Alle Anfragen
Wird berücksichtigt Integrations

birfatura.com Entegrasyonu hkk.

Özge Çeltik Ç. 3 Kommentare

Anfrage

Merhabalar, birfatura.com entegrasyonu yok diye çok düşündüm ama bir tek bu özellik yok diye de, bu kadar gelişmiş bir sistemi almamazlık olmaz diye sisteminizi satın aldım. Çok memnunum ama bir de bu yazılıma bir fatura entegrasyonu eklenirse tadından yenmez. Teşekkürler.

Diese Anfrage unterstützen Helfen Sie dem Produktteam zu erkennen, wie viele Kunden dies benötigen.

Diskussion

WISECP Ürün Ekibi Offiziell Angeheftet

Merhaba İlgili firma ile "15 Haziran 2023" tarihinde iletişime geçtik, fakat iş birliği talebimize maalesef herhangi bir yanıt alamadık. Bizimle iletişime geçmeleri halinde kendileri ile iş birliği sağlamaktan ve değerli kullanıcılarımıza modül temin etmekten mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak birfatura servis sağlayıcısı ile iletişime geçebilirsiniz. Bilginize sunarız.

0 Personen fanden dies hilfreich

Furkan Ç.

Merhabalar, birfatura ve wisecp entegrasyonu tamamlanmıştır. Artık wisecp tarafında ödemesi yapılmış siparişlerinizi birfatura üzerinde görebilir tek tık ile fatura kesebilirsiniz. Ek olarak birfatura üzerinde resmileşen faturalar wisecp üzerine otomatik olarak aktarılmaktadır. Detaylı bilgi ve avantajlı birfatura fiyatları için [email protected]'dan bize ulaşabilirsiniz.

0 Personen fanden dies hilfreich

Sefa D.

Kesinlikle olmasi gereken fatura eklentisidir. Parasut sistemine ve parasut' baglı kalıyoruz. Arkadasimiz çok güzel noktaya parmak basmis.

0 Personen fanden dies hilfreich

Noch keine Kommentare

Ergänzen Sie als Erste hilfreichen Kontext zu dieser Anfrage.