Pedido
Merhaba Değerli WISECP Ekibi, Domainnameapi entegrasyonu mükemmel olarak çalışıyor ancak diğer müşterilerinizin de bizim gibi aynı fikirde olduğunu düşünerek bu talebi oluşturdum. İlgili domainnameapi entegrasyonunda admin paneli ›› müşteri ›› siparişler kısmında yer alan alan adlarının admin paneli üzerinden yönetici tarafından manuel olarak uzatılmasını sağlayan bir eklentinin sağlanması yönünde. Bu özellik eklenirse çok faydalı olacağını düşünüyorum. Wisecp ekibine şimdiden teşekkür ederiz.
Merhaba Müşterileriniz "Müşteri Paneli > Alan Adlarım > Alan Adı Sipariş Detayı" üzerinden dilediği zaman alan adlarını istediği yıl kadar uzatabilir. Lütfen bkz: https://nimb.ws/uDZKwV Aynı zamanda yönetim paneli üzerinden de, alan adı hizmet detayında hizmeti "faturalandır" diyerek oluşan faturayı "ödendi" olarak işaretleyebilir ve hizmet süresinin uzatılmasını sağlayabilirsiniz. İlginiz ve katkılarınız için ayrıca teşekkür ederiz. Saygılarımızla.
0 pessoas consideraram útil
Merhaba Ömür Bey Bahsettiğiniz şekilde mevcut ancak bunun yönetim panelinden üzerinden bir "Yenile" veya "Süre Uzat" şeklinde yapılması daha kullanışlı ve basic kalacağını düşünüyorum. Bu şekilde özellik eklenirse çok iyi olur.
0 pessoas consideraram útil