Пожелание
Destek talebi açılışında SMS bilgilendirmesi geliyor. Bunu kapatıp açabileceğimizi bir alan olması ya da her personelin kendi isteği doğrultusunda bu ayarlanabilse süper olur. Kapattığında sadece giriş yaparken sms doğrulaması gelse ve başka bir bildirim gelmese.
Поддержать это пожелание
Помогите команде продукта понять, скольким клиентам это нужно.